Aktualnie mie ma żadnych nadchodzących wydarzeń.
Zobacz kalendarium wyścigów

Zakończenie sezonu.

Jesień zadomowiła się już u nas na dobre. Dni są coraz krótsze i deszczowe, a to oznacza, że sezon na torze kartingowym naszej Fundacji dobiegł końca. Dziękujemy wszystkim, którzy nas odwiedzili, zwłaszcza tym, którzy robili to regularnie. Cieszymy się, że mogliśmy dostarczyć Wam odrobiny radości i motosportowych emocji. Wierzymy, że wszyscy spotkamy się na torze wiosną, a już niedługo zamieścimy na naszym profilu podsumowanie minionego sezonu. A więc do zobaczenia!

FUNDACJA W MEDIACH

| Vroom International

Wierczuk Race Promotion Foundation is a venture without precedent in the history of Polish motorsport. Jaroslaw Wierczuk, former race car driver, is its originator and founder. A primary goal of the organization is professional support and assistance in the development of Polish contestants’ career from karting through to motor racing.

| Rekordziści Toru

Najlepsze czasy okrążenia na poszczególnym wózku:SODI RX250: 1.Katarzyna Brem 44,90s2. Artur Kaszaraba 46,43 s3. Przemysław Okińczyc 47,37 s.4. Maciej Cichała - 47,75Sodi RX7:1.Katarzyna Brem 48,57sTobikart:1.Katarzyna Brem 51,38s SODI RT8:1. Maciej Cichała - 53,702. Artur Kaszaraba - 55,883. Adrian Esz - 55,924. Krystian Warpas - 56,035. Bartek Nowicki 57,04SODI LR5 (DZIECĘCY) 1. Michał Maciejewicz 56,48s1.Julia Wierczuk 58,14 s